1. týden

Bré poledne :),
doufám, že se vám daří dobře i přesto jaké venku panuje počasí. Ráda bych v tomto článku shrnula, co se mi za poslední týden podařilo splnit, udělat atd. :) Čím ovšem začít?

Jak jste si mohli všimnout, v mém seznamu 101 cílů je již jeden cíl přeškrtnut = splněn. Jedná se o návštěvu Brněnského podzemí, kterou jsem absolvovala ve čtvrtek s milým doprovodem. Rozhodně návštěvu doporučuji, je to zajímavé a já jsem si to užila :). Jen mě dost iritovalo, že jsem foťák nechala doma, tudíž nemohu doložit žádnými fotografiemi. Doufám tedy, že jsem tuto podzemní oblast Brna nenavštívila naposled a znovu se tam podívám, tentokrát plně vybavená :). ( A skončím v kleci bláznu! :D) 

Jako další bod zde mám dočtenou knížku, kterou jsem teď o víkendu dokončila. Jednalo se o knížku ze série Warcraft, na které rozhodně dopustit nedám :) :D. Četla jsem ji po Posledním strážci, tudíž mi to krásně navazovalo. Rozhodně doporučuji, jako kteroukoli jinou knížku o Warcraft. Tato popisuje období, kdy Medivh napomohl stvořit portál mezi Draenorem a Azerothem, díky kterému se Orkové dostali na Azeroth. Orkové se rozhodnou Azeroth dobýt, spojí se s Trolly, Ogry v čele s Doomhammerem. Naopak Aliance pod vedením Lothara se spojí s trpaslíky, elfy a dalšími. Jsou zde velmi detailně popisovány jednotlivé bitvy, ústupy, taktiky. Knížka je brána jak z pohledu Hordy (většinou z osoby Doomhammera nebo Guldana) tak z pohledu Aliance (Lothara, Turalyona). Pokud jste četli Den Draka, tak se tato knížka odehrává ve stejný okamžik. No rozhodně stojí za to si to přečíst :).
Také jsem zahájila filmovou 101. Prvně jsem si myslela, že si pustím jako správné klišé jeden film, který ve velkém vymývá mozek a kdy se objevuje mé cynické já, protože to po tomto filmu a zkušenostech už jinak nejde. :) Film Bejvalek se nezbavíš jsem si nakonec nepustila a po doporučení jsem se rozhodla pro jeden daleko lepší film a to : Piráti na vlnách. Co říct... ze začátku jsem byla z toho filmu tak trošku na rozpacích, nevěděla jsem, co si o tom pořádně myslet. Během jedné scény jsem měla sto chutí to vypnout, ale pak už se to jen zlepšovalo a nakonci jsem byla z toho natolik mile překvapená, že jsem měla chuť si to pustit ještě jednou :) :D . Záleží asi na povaze člověka, ale já jsem s tímto filmem byla nakonec opravdu spokojena :).

Také jsem se věnovala kresbě. Nakreslila jsem toho víc, ale zatím jsem tu uveřejnila pouze tady tuto skici :). 

A nakonec bych vám všem chtěla poděkovat za vaše komentáře. Neskutečně mě překvapilo a udělalo mi radost, kolik lidí mi napsalo, že to také vyzkouší, že jsem je inspirovala. Moc vám za to děkuju, přeji všem těmto lidem štěstí při plnění cílů a trpělivost. Ono to půjde :).
Zde bych ráda některé zmínila :)

Děkuju všem a přeji hezký zbytek víkendu :).
Anifka

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 komentářů:

Esk řekl(a)...

Ahoj, jak to pokračuje?
Já jsem se taky k tomuto šílenství připojila - seznam jsem si začala sestavovat včera, dnes jsem oficiálně začala, takže bychom měly skončit tak nějak podobně. Třeba to opravdu dotáhneme - držím palce!

Okomentovat